KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Göksun İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda atasözü/deyim resimleme etkiniği yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "Hikaye Anlatma Yarışması" yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında tüm sınıflarımızda pano çalışması yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okululumuzda "Bilen Oturur" etkinliği yapıldı.

Eyl

Okulumuz 2022-2022 Eğitim Öğretim Yılında Okulum Temiz belgesi başvurusunu yapmış olup gerekli hazırlıkları tamamlamıştır.

Eyl

22/09/2022 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında, Müdür Yardımcısı Hacı KIVRAK tarafından kadına yönelik şiddetin önlenmesi ile ilgili oklumuz çalışanlarına farkındalık eğitimi verildi.

May

Öğrencilerimizde milli, manevi değerlerin gelişimen katkı sağlamak; şiir ve edebiyat alanındaki önemli şairlerimizi tanımalarını sağlamak amacıyla sınıflarımızda şiir dinletisi gerçekleştirildi. Türkçe Öğretmeni Perihan BALCI'nın rehberliğinde sınıflarımızda şiir ve edebiyat alanından iz bırakmış şairlerimiz tanıtılarak şiirleri okundu.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan zaman yönetimi broşürü öğrencilerimizle paylaşıldı. Zaman yönetimi hakkında hazırlanan broşürler şube rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize dağıtıldı.

May

Eğitim, bilim, tarih, medeniyet ve kültürel mirasımız hususunda farkındalık faaliyetleri kapsamında, 23/05/2022 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında toplantı yapıldı. Okul Müdürü Abdurrahman ALICI'nın başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katıldığı toplantıda eğitim, bilim, tarih, medeniyet ve kültürel mirasımız konularında bilgi paylaşımı yapıldı.

May

Tarihi ve dini mekanların ziyaret edilmesi faaliyeti kapsamında Göksun Kandilli Camisi  ve Göksun Ulu Cami ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Göksun Kandilli Cami İmamı Ethem TOKAÇ, öğrencilerimize camiyi tanıtarak bilgi, kültür ve tecrübe aktarımı konusunda yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederiz.

May

"Her öğrencinin bir fidanı olsun!" çalışması kapsamında okulumuz öğrencileri okul bahçesinde uygun yerlere fidan diktiler. Önceden dikilmiş olan fidanların bakımını yaptılar.

May

Okulumuz 5/A sınıf öğrencisi Emir Efe TOPÇU, Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ortaokullar arası satranç turnuvasında ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Öğrencilerimizin; İslam'ın temel kaynakları Kur'an ve sünneti anlamalarını ve yaşamalarını sağlamak, ayetler ve hadisler ışığında onlara; güncel olayları doğru yorumlama becerisi kazandırmak, ahlâkî değerleri ve bu değerlerin oluşmasında Kur'an ve hadislerin rolünü kavratmak ve bu sayede doğru bilgi, doğru inanç, doğru düşünce ve doğru davranış edindirmek amacıyla 40 Hadis Etkinliği yapıldı. Okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan 40 hadis etkinliklerine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Mrt

Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Liselere Geçiş Sınavının provası şeklinde deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Kalite Takip Sistemi Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı "Yıllarca Öğrenci Yetiştirmiş/Yetiştirmekte Olup Hayatını Eğitime Adamış Vefakar Öğretmenlerimizle Buluşma" faaliyeti kapsamında okulumuzda sohbet proramı yapıldı. Okulumuz öğretmenler odasında yapılan sohbet programında Eğitim Müfettişi Hacı DİŞÇEKEN, öğretmenlerimizle öğretmenlik mesleği hakkında sohbet etti. Oldukça verimli geçen sohbet için kendisine teşekkür ediyoruz.